22.11.2014 21:25

John van den Brom: "Esteban was fantastisch"

John van den Brom, de trainer van AZ, was na afloop van het gewonnen duel met Vitesse (1-0) lovend over doelman Esteban. "Dankzij hem hebben we deze wedstrijd gewonnen."

"Op de bank hebben we het grootste gedeelte van de tweede helft met dichtgeknepen billen gezeten, maar Esteban was vanavond niet te passeren. Natuurlijk verdiende Vitesse eigenlijk een punt, maar als trainer van AZ ben ik wel erg gelukkig met deze overwinning.''

Van den Brom prees de strijdlust van zijn ploeg. "In de tweede helft zaten een paar spelers er flink doorheen waardoor ik moest wisselen en spelers op een plek neer moest zetten waar ze eigenlijk nooit spelen. Aan aanvallen kwamen we daardoor nauwelijks meer toe. Des te lekkerder smaken deze drie punten.''