17.11.2014 14:27

Groot talent wil vertrekken uit München

Pierre-Emile Højbjerg gebruikt zijn lichaam om Pierre-Emerick Aubameyang van de bal te zetten in de Duitse Supercup. (13-08-2014)
Pierre-Emile Højbjerg gebruikt zijn lichaam om Pierre-Emerick Aubameyang van de bal te zetten in de Duitse Supercup. (13-08-2014)

Pierre-Emile Højbjerg heeft genoeg van zijn situatie bij Bayern München. Ondanks het feit dat de middenvelder op negentienjarige leeftijd al zijn debuut heeft gemaakt in de Champions League, wil hij meer speeltijd.

Dit meldt zijn zaakwaarnemer tegen het Duitse medium Kicker. Højbjerg kwam in 2012 over van zijn moederland Denemarken en lijkt dit seizoen zijn meeste minuten te maken in het eerste elftal van Bayern München. Voor Højbjerg is het echter niet genoeg.

De vijfvoudig international van Denemarken wil het liefste al in de winterstop vertrekken uit Beieren en heeft zijn zaakwaarnemer aan het werk gezet. Sören Lerby geeft aan tegenover het Duitse medium dat hij in november met Bayern München rondom de tafel gaat. Als er uit dat gesprek niets komt, staan er genoeg ploegen in de rij om Højbjerg over te nemen.

Onder andere Borussia Mönchengladbach en FC Augsburg worden aan de centrale middenvelder gelinkt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner