01.11.2014 09:18

Jans verdedigt Kazim: "Nog niet beoordelen"

Colin Kâzim-Richards geeft Jordy Clasie een high-five om de 1-0 van Feyenoord tegen FC Groningen te vieren. (05-10-2014)
Colin Kâzim-Richards geeft Jordy Clasie een high-five om de 1-0 van Feyenoord tegen FC Groningen te vieren. (05-10-2014)

Ron Jans gaat zaterdagavond met PEC Zwolle op bezoek bij Feyenoord. Verwacht wordt dat de verdediging van de Zwollenaren het niet enorm lastig zullen krijgen door de aanwezigheid van Colin Kâzım-Richards. 

De hoofdtrainer van de bekerwinnaar gaat echter niet mee in de kritiek dat Kazim geen echte spits is. "Ik ga hem nu nog niet beoordelen", vertelt de eindverantwoordelijke in gesprek met De Telegraaf. "Als een jongen uit het buitenland komt, hij op een andere positie speelt dan hij gewend is en de laatste jaren niet week na week heeft gespeeld, dan verwacht ik niet dat hij er vanaf minuut één staat."

"Hij is nog niet de scorende spits die Feyenoord nodig heeft, maar na dat te hebben gezegd, denk ik altijd direct: het zal dan toch niet tegen ons gebeuren hè?" Het treffen tussen de Rotterdammers en PEC Zwolle begint om 19.45 uur. Op onze website doen we LIVE verslag van het Eredivisie-duel. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner