27.10.2014 12:04

Boëtius heeft vormdip achter zich gelaten

De invallers Erik Bakker (l.) en Jean-Paul Boëtius (r.) vechten een duel uit tijdens SC Cambuur - Feyenoord. (26-10-2014)
De invallers Erik Bakker (l.) en Jean-Paul Boëtius (r.) vechten een duel uit tijdens SC Cambuur - Feyenoord. (26-10-2014)

Jean-Paul Boëtius kwam afgelopen weekend tegen SC Cambuur (1-0) wederom als invaller binnen de lijnen. De aanvaller is van mening dat hij zijn vormdip inmiddels achter zich heeft gelaten.

"Die hele reeks mindere wedstrijden heb ik afgesloten. Ik kijk weer omhoog. Het is wachten op meer minuten", vertelt de aanvaller aan NUsport. "Ik was in mijn hoofd altijd rustig, wilde precies dezelfde dingen doen als altijd. Maar het kwam er niet uit. Ze zeggen dat dat de dip is die veel jonge spelers krijgen. Ik besef ook dat geen enkele loopbaan in een rechte lijn omhoog gaat."

"Maar wat het precies was of hoe het kwam, daar houd ik me niet mee bezig. Ik ben niet op zoek gegaan naar antwoorden, omdat ik positief wil blijven. Niet twijfelen aan mijn kwaliteiten. En voor mijn gevoel heb ik die echte dip nu ook achter me gelaten", aldus Boëtius, die tegen Cambuur als invaller binnen de lijnen kwam. "Ik moest ook veel verdedigende taken uitvoeren. Meehelpen de voorsprong vast te houden en dat is gelukt."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner