29.09.2014 09:25

Kuipers maakt melding van oerwoudgeluiden

Colin Kâzim-Richards is in extase na het scoren van een schitterende treffer tijdens Go Ahead Eagles - Feyenoord. (27-09-2014)
Colin Kâzim-Richards is in extase na het scoren van een schitterende treffer tijdens Go Ahead Eagles - Feyenoord. (27-09-2014)

Het publiek van Go Ahead Eagles heeft zich tijdens de competitiewedstrijd met Feyenoord misdragen. Er waren oerwoudgeluiden te horen vanuit het vak van de thuissupporters gericht aan Colin Kâzim-Richards. Dat krijgt mogelijk een staartje voor de Deventenaren.

Scheidsrechter Björn Kuipers heeft namelijk melding gemaakt van het incident bij de KNVB. De arbiter zou de geluiden zelf niet hebben gehoord, maar informeerde tijdens de rust wel de veiligheidscoördinator. De leidsman heeft inmiddels de KNVB per mail op de hoogte gesteld, waardoor het voor Go Ahead Eagles wel eens een vervelend staartje kan krijgen.

Kâzim-Richards is zelf niet van plan om er werk van te maken. "Het gaat nu om de overwinning van Feyenoord en om hoe goed we nu hebben gespeeld. Het moet niet om randzaken gaan. Ik ben 28 jaar, ik heb overal in Europa gespeeld en weet hoe ik met dit soort dingen moet omgaan. Maar als de voetbalbond of de scheidsrechter actie onderneemt, is dat prima wat mij betreft. Ik heb het gemeld bij de referee en de trainer heeft mij in deze zaak advies gegeven. Daar wil ik het nu bij laten. Anders wordt dit groter dan ik wil", aldus de aanvaller tegenover De Telegraaf.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner