28.09.2014 21:09

Immers: "Heel veel ogen op mij gericht"

Volgens Lex Immers is Feyenoord nog lang niet waar het moet zijn. De middenvelder, die een tijdje buitenspel stond wegens een blessure, keerde zaterdagavond weer terug in de basis tegen Go Ahead Eagles en dat pakte goed uit.

Go Ahead werd met 4-0 verslagen, maar toch vindt Immers niet dat Feyenoord al in de zevende hemel is. "Na afloop van de overwinning was er grote opluchting in de kleedkamer, je zag dat er bij veel jongens een last van de schouders viel", begint Immers zijn verhaal tegenover Metro. "Maar we moeten niet denken dat we er nu al zijn. Donderdag komt Luik op bezoek en zondag staat de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op het programma. Dan moeten we ons weer op dezelfde manier kunnen opladen als tegen de Eagles, want het wordt verdomme een keer tijd dat we een duel in ons eigen stadion winnen", aldus een kritische Immers.

"We hebben weinig wedstrijden gespeeld waarin we de tegenstander continu onder druk zetten en ik denk dat je dat in de Kuip áltijd moet doen. Dan gaat het publiek erachter staan en dan komt die onbeschrijflijke magie los. Dan gaat alles bij wijze van spreken vanzelf", vervolgt de middenvelder, die er een tijdje buiten stond wegens een blessure. "Er waren heel wat ogen op mij gericht. Mensen dachten: die Immers is weer terug, gaat hij het omdraaien bij Feyenoord? Dat zorgde voor extra druk, maar het is prima gelukt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner