28.09.2014 19:46

Schreuder: "Het was ruim onvoldoende"

Alfred Schreuder is ondanks de overwinning van zijn team niet te spreken over het spel van FC Twente. De hoofdtrainer van de Tukkers vond dat zijn elftal na een goed begin veel te slap de wedstrijd vervolgde.

"We begonnen het eerste kwartier goed, maar daarna dachten we de wedstrijd uit te spelen op tachtig procent", aldus een teleurgestelde Schreuder tegen FOX Sports. "Dat kan natuurlijk niet. We hebben totaal geen grip gehad op de wedstrijd en mogen blij zijn dat we uiteindelijk met 3-1 winnen. Utrecht had hier minimaal een punt verdiend."

Na de treffer van Kyle Ebecilio zakte Twente ver door de ondergrens vond Schreuder. "We benutten in eerste instantie goed de rechterkant, maar dat deden we na het eerste kwartier niet meer. We speelden te veel het balletje rond in plaats van dat we snel de diepte zochten", vervolgt de oefenmeester zijn verhaal. "Het was vandaag ruim onvoldoende. Ik ben absoluut ontevreden over hoe we hebben gespeeld. Ik ben alleen tevreden met het resultaat, maar dat biedt natuurlijk geen enkele garantie."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner