02.09.2014 09:42

Heerenveen grijpt naast Slowaaks jeugdinternational

SC Heerenveen had zich maandag op de laatste dag van de transfermarkt graag willen versterken met middenvelder Jakub Holúbek (23). De Friezen waren dichtbij, want er was een akkoord met zijn Slowaakse werkgever AS Trenčín. De club kwam echter zelf niet tot een overeenstemming met de Slowaakse jeugdinternational, schrijft de Leeuwarder Courant.

Trainer Dwight Lodeweges had eerder al aangegeven dat hij graag nog een middenvelder naar het Abe Lenstra stadion zag komen. Met Holúbek had Heerenveen een multifunctionele speler op het oog, omdat hij behalve op het middenveld ook als linkeraanvaller kan spelen.

Manager voetbalzaken Hans Vonk bevestigde de interesse in Holúbek. ''Het klopt dat we hem graag wilden. Het was hij en niemand anders. Met deze selectie gaan we het doen tot de volgende transferdeadline'', zegt de voormalige doelman tegen FOX Sports.

De Friese club liet Yanic Wildschut maandag nog wel vertrekken naar het Engelse Middlesbrough en slaagde erin de nieuwe groeibriljant Daley Sinkgraven binnen boord te houden.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner