23.08.2014 10:05

"Vilhena heeft mij niet kunnen overtuigen"

Geert den Ouden lijkt niet onder de indruk te zijn van de prestaties van Tonny Vilhena. De jonge middenvelder is nu al twee seizoenen een vaste waarde in Rotterdam. Den Ouden meent echter dat Vilhena nog niet heeft bewezen waarom hij in de basis moet staan. De komst van Jens Toornstra gaat dan ook mogelijk ten koste van Vilhena.

"Vilhena speelt nu al twee jaar bij Feyenoord, maar hij heeft mij nog niet kunnen overtuigen dat hij altijd in de basis hoort te staan", vertelt de oud-voetballer aan RTV Rijnmond. "Je zou Toornstra naast Jordy Clasie kunnen zetten. Toornstra heeft toch meer diepgang. Zijn komst gaat dus eerder tegen koste van Vilhena dan van Lex Immers. De kracht van Immers heb je toch nodig."

Bovendien denkt Den Ouden dat er meer vertrouwen moet komen in Mitchell te Vrede. "Te Vrede is koppend misschien wel net zo goed als Peter Houtman. Hij is misschien niet zo groot, maar zijn timing is fenomenaal. Dat zag je ook tegen ADO. Maar in het voetballende gedeelte komt hij tekort. De vraag is hoe lang Feyenoord hem de tijd geeft om dat op te vijzelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner