12.08.2014 11:21

Van Geel neemt de tijd voor nieuwe spits

Martin van Geel is niet van plan om haast te maken met het aantrekken van een opvolger van Graziano Pellè. De technisch directeur van Feyenoord wil geen overhaaste beslissingen maken.

Aanstaande vrijdag zal Feyenoord tegen sc Heerenveen nog zonder nieuwe spits moeten aantreden. "We spelen vrijdag tegen Heerenveen sowieso met een spits. Met Te Vrede en Manu hebben we twee verschillende typen spitsen in huis met specifieke kwaliteiten en onze trainer zal de keuze maken welke spits gaat spelen", vertelt Van Geel aan De Telegraaf.

Volgens diverse media heeft Feyenoord momenteel John Guidetti als belangrijkste kandidaat, maar ook Duván Zapata en Bas Dost zijn nog in beeld. Van Geel noemt echter geen namen. "Ga er maar vanuit dat we er alles aan doen om de best mogelijke selectie neer te zetten. Daar zijn we al weken en maanden mee bezig en daar gaan we mee door. We hebben er alle vertrouwen in dat op 31 augustus een kwalitatief waardig Feyenoord-team staat, zoals dat ook de afgelopen jaren steeds is gelukt", aldus Van Geel.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner