06.07.2014 12:02

Dejan Lovren wil weg bij Southampton

Ronald Koeman heeft al te maken met de eerste crisis bij zijn nieuwe club. Verdediger Dejan Lovren heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Liverpool, maar na een fors bod van The Reds wil hij echt weg.

Liverpool bood namelijk 25 miljoen op de centrale verdediger, die nog op het Wereldkampioenschap in actie kwam met Kroatië. Southampton weigerde dit bod echter, zonder ook maar iets aan te geven aan Lovren zelf.

"Mijn hoofd zit al bij Liverpool. Zij hebben een bod uitgebracht, maar de club heeft mij niets laten weten. Dat is verkeerd", concludeert Lovren tegenover Sportske Novosti. "Ik weet nu dat het geen zin heeft om bij Southampton te blijven."

"Mensen waren verrast toen ik hier tekende, maar ik wist dat de club ambitieus was. Maar nu worden alle beste spelers verkocht. Dat is geen ambitie", doelt Lovren op Rickie Lambert, Adam Lallana en Luke Shaw, die allemaal een binnenlandse transfer maakten. 

"Liverpool is een van de grootste clubs ter wereld, alleen Real Madrid heeft meer fans. Toen we op Anfield speelden en ik 'You'll Never Walk Alone' hoorde, kreeg ik kippenvel." Het lijkt er dus op dat Koeman voor het eerst echt moet ingrijpen bij zijn nieuwe club.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner