30.06.2014 16:03

Raiola neemt het op voor Balotelli

Italië werd tijdens het WK in Brazilië vroegtijdig uitgeschakeld. Door die vroegtijdige uitschakeling kreeg Mario Balotelli veel kritiek te verduren. Zijn zaakwaarnemer is de kritiek beu.

Mino Raiola zorgde er in januari 2013 voor dat Balotelli Manchester City verruilde voor AC Milan. In Milaan kwam Balotelli het afgelopen seizoen niet lekker uit de verf, waardoor er sowieso al kritiek was op de flamboyante aanvaller. Raiola is nu van mening dat hij een grote fout heeft gemaakt door Balotelli terug te laten keren naar Italië.

"In 2006 won Italië het WK en daarmee werd eigenlijk verbloemd dat er van alles aan de hand was in het Italiaanse voetbal. Vandaag de dag doen ze hetzelfde met Mario. Er wordt over hém gepraat en daarmee blijven de echte problemen verborgen", aldus de zaakwaarnemer tegen RAI. "Het irriteert me dat alles maar afgeschoven wordt op een 23-jarige jongen. Dat zou in een ander land niet gebeuren. Ik heb een vergissing begaan met Mario, ik had hem nooit naar Italië moeten terugbrengen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner