10.06.2014 09:35

Robben: "Die pijn zal altijd blijven"

Aanstaande vrijdag speelt het Nederlands elftal weer tegen Spanje. Arjen Robben wordt dan ook weer veelvuldig geconfronteerd met zijn misser tijdens die WK-finale.

"Teleurstellingen horen nu eenmaal bij de loopbaan van een topsporter en die gemiste kans zal ik altijd met me meedragen", zegt de aanvaller in Sp!ts. "Als je zo dichtbij de winst op een WK bent... Die pijn zal altijd blijven, punt."

"Maar wat geweest is, is geweest en kunnen we niet meer veranderen", aldus Robben. "Ik heb daarna met Bayern tegen hem gespeeld en toen hebben we het er uiteraard ook nog even over gehad. Maar wat kun je tegen elkaar zeggen? Niet heel veel. Casillas zei dat het een wonder was dat hij die bal tegen zijn voet aan kreeg, want hij had het zelf niet eens in de gaten wat hij deed."

Robben hoopt Spanje vrijdag pijn te kunnen doen, maar van wraak is geen sprake. "Dat is pas mogelijk als we allebei doorgaan naar de volgende ronde en uiteindelijk in de finale weer tegenover elkaar staan. Alleen dan kunnen we ons revancheren, anders niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner