02.05.2014 10:45

Poulsen gaat Ajax verlaten

Deniz Türüç (l.) in duel met Christian Poulsen (r.) tijdens Ajax - Go Ahead Eagles. (28-09-2013)
Deniz Türüç (l.) in duel met Christian Poulsen (r.) tijdens Ajax - Go Ahead Eagles. (28-09-2013)

Christian Poulsen gaat komende zomer Ajax verlaten. Dat melden de Amsterdammers vrijdagochtend via de officiële kanalen. De Deense middenvelder weet nog niet waar hij volgend seizoen zal spelen. 

"Het was een erg moeilijke beslissing. Want ik heb het bij Ajax erg naar mijn zin. Mijn familie ook. We vinden het een fijne club met geweldige mensen. Die wil ik allemaal bedanken voor de mooie tijd. We hebben er een paar weken over gedaan omdat we er goed over wilden nadenken. Mijn beslissing is met mijn hersenen genomen, in plaats van met mijn hart", aldus Poulsen op de clubwebsite.

"Als ik dat laatste had gedaan dan had ik bijgetekend. Maar ik wil op een mooie manier afscheid nemen en dat doe ik nu, als een fitte speler met wederom een kampioenschap. Ik weet nog niet wat ik ga doen. Mijn gevoel stuurt ons naar Denemarken, maar dat zou betekenen dat ik helemaal zou stoppen met voetballen. Daar ben ik nog niet over uit. Als er een club komt uit een andere competitie, dan gaan we daar zeker over nadenken.”

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner