02.04.2014 17:40

Brama na jaar terug in basis FC Twente

Wout Brama keert woensdag na bijna een jaar blessureleed terug in de basisopstelling bij FC Twente. Trainer Michel Jansen heeft de 27-jarige middenvelder in zijn elftal gezet voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Brama stond sinds april vorig jaar aan de kant met een hielblessure. Als invaller maakte hij zondag in de verloren topper tegen Ajax (3-0) zijn rentree. Brama krijgt tegen ADO Den Haag de voorkeur boven Youness Mokhtar.

Roberto Rosales is niet fit genoeg om te spelen. De rechtsback heeft weliswaar zijn schorsing uitgezeten, maar kampt met problemen aan de lies. Cuco Martina staat daarom wederom in de ploeg. Dico Koppers keert na een schorsing links achterin terug in de ploeg, hij krijgt de voorkeur boven Robbert Schilder.

Bij de bezoekers uit Den Haag ontbreken de geschorste vaste krachten Tom Beugelsdijk en Mike van Duinen. Trainer Henk Fraser kiest voor Dion Malone, terug van een schorsing, en Michiel Kramer als vervangers. Daarnaast krijgt Jerson Cabral de voorkeur boven Mathias Gehrt. ADO heeft al zeven wedstrijden op rij niet verloren, terwijl FC Twente dit seizoen in eigen stadion nog ongeslagen is.

De wedstrijd in Enschede begint om 18.45 uur.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner