01.04.2014 09:39

Bojan denkt aan langer verblijf bij Ajax

Afgelopen zondag liet Bojan eindelijk weer eens zien waarom Ajax hem naar Amsterdam heeft gehaald. Op fraaie wijze schoot de Spanjaard de 3-0 tegen de touwen. Een langer verblijf in Amsterdam sluit de spits niet uit.

Bojan was na zijn treffer redelijk tevreden. "Dit was waarschijnlijk mijn beste wedstrijd voor Ajax”, aldus de Spanjaard tegenover De Telegraaf. Bojan baalt dat hij nog weinig heeft laten zien in Amsterdam en geeft zijn blessure deels de schuld. "Mijn blessure heeft helaas voor een belangrijk deel mijn seizoen bepaald”, aldus Bojan.

"Voor mijn gevoel heb ik in veel belangrijke wedstrijden, tegen FC Barcelona, AC Milan, PSV en de eerste wedstrijd tegen Feyenoord, goed gespeeld.” Bojan is erop gebrand zijn waarde te bewijzen. "Ik voel me goed bij Ajax en in Amsterdam en wil de club terugbetalen voor het vertrouwen in me.”

Ajax heeft een optie om Bojan nog een seizoen van FC Barcelona te huren en de speler zelf sluit een langer verblijf niet uit. "We willen eerst kampioen worden en de beker winnen, dan zullen we het over de toekomst hebben. Nu wil ik mijn waarde bewijzen.”

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner