27.02.2014 12:11

Mancini gaat voor stunt met Galatasaray

Galatasaray wist woensdagavond Chelsea op een 1-1 gelijkspel te houden. Galatasaray-trainer Roberto Mancini is ervan overtuigd dat zijn ploeg de volgende ronde kan bereiken. 

"Ik verwacht een zeer moeilijke wedstrijd in Engeland, maar mijn spelers hebben laten zien waartoe ze in staat zijn, en dan met name in de tweede helft", zei Mancini. De Italiaanse coach zag zijn ploeg al vroeg op achterstand komen, maar Galatasaray vocht zich in de tweede helft terug.

"In de eerste helft hadden we te veel respect voor Chelsea. We speelden ook te diep en te angstig. We hebben een paar fouten gemaakt in de wedstrijd en eentje leidde tot het doelpunt van Chelsea, maar ik ben heel gelukkig met onze tweede helft." 

Aurelien Chedjou onderstreepte dat met de gelijkmaker na ruim een uur uit een fraai aangesneden hoekschop van Wesley Sneijder. "We verdienden waarschijnlijk nog een doelpunt. Maar 1-1 is een goed resultaat", aldus de Italiaanse hoofdcoach. Mancini is van mening dat Galatasaray de volgende ronde kan halen. "De Premier League is een van de beste competities ter wereld en Chelsea is een van de beste ploegen ter wereld. Maar we hebben nu meer kans dan vóór de heenwedstrijd, die is nu veertig procent."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner