15.02.2014 11:19

Jesé Rodríguez leert van Cristiano Ronaldo

Niet Cristiano Ronaldo, niet Gareth Bale, maar Jesé Rodríguez ontpopt zich dit jaar als revelatie van het seizoen. De aanvaller van Real Madrid is belangrijk voor zijn ploeg en is eindelijk doorgebroken. Hij is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van zijn ploeg en scoorde in de laatste veertien wedstrijden vier keer.

Het bijzondere is echter dat hij van die veertien wedstrijden slechts twee keer in de basisopstelling stond. Twaalf keer kwam het talent in het veld, om vervolgens alsnog te schitteren. "Druk? Ik denk dat ik daar goed mee omga", aldus een zelfverzekerde Jesé Rodríguez.

"De supporters eisen veel en elke wedstrijd wordt kritisch gevolgd. Maar niet alleen de jonge spelers hebben daar last van: dat geldt ook voor de oudere spelers in de selectie. We proberen gewoon altijd ons best te doen." Het feit dat het talent dagelijks op het trainingsveld staat met wereldtoppers helpt hem zeker.

"Iedereen heeft me altijd met veel respect behandeld en probeert me te helpen. Wat ik van Cristiano Ronaldo leer? Dat je iedere dag bezig moet zijn om beter te worden. Hij leert me om ambitieus te zijn en altijd hard te blijven werken."

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner