13.02.2014 21:11

Sneijder voelt zich niet te groot voor Almere City

Rodney Sneijder in het shirt van zijn nieuwe werkgever.
Rodney Sneijder in het shirt van zijn nieuwe werkgever.

Het kan snel gaan in de voetballerij. Zo word je als groot talent gezien bij Ajax en zo speel je in het tenue van Almere City FC. Rodney Sneijder zit momenteel in een neerwaartse voetbalspiraal, maar ziet het leven niet somber in.

"Van Ajax naar Utrecht, van Utrecht naar RKC en van RKC naar Almere. Maar ik voel me nergens te groot voor", vertelt Sneijder openhartig tegenover Voetbal International. "Bij RKC zat ik op een dood spoor. Ik liet zelf mijn contract ontbinden. Lange tijd wilde ik naar het buitenland. Ik kon naar Polen of Oekraïne, maar dat zag ik niet zitten. Ik had mijn zakken kunnen vullen en dan? Er was wel interesse vanuit de Eredivisie. Twee trainers wilden me binnenhalen, maar tot twee keer toe hield de directie het af."

Om welke clubs het gaat wilde het jongere broertje van Wesley Sneijder niet vertellen. Wel maakt hij duidelijk waarom de directie van de twee Eredivisieclubs de boot af hielden. "Ze hadden gehoord dat ik slecht lag in de groep. Blijkbaar is er iemand in Nederland die vertelt dat ik een moeilijke jongen ben. De komende maanden zal ik bewijzen dat het beeld niet klopt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner